مشاوره حقوقی رایگان - اعمال مدرک تحصیلی

با سلام و وقت بخیر.
بنده با مدرک کارشناسی ارشد، استخدام آموزش و پرورش شدم. برای اعمال مدرک دکتری تخصصی اقدام کردم. اما کارگزینی اداره گفت به دلیل این که تاریخ مدرک مربوط به قبل از استخدام است، اعمال نمی شود. خواستم بدونم در این مورد سهمیه ایثارگران مستثنی نیستند؟

پاسخ ها :

اعمال مدرک تحصیلی در آموزش و پرورش اعمال مدرک تحصیلی فرهنگیان اعمال مدرک تحصیلی بالاتر اعمال مدرک تحصیلی در کار قانون اعمال مدرک تحصیلی ایثارگران اعمال مدرک تحصیلی مدرک تحصیلی