مشاوره حقوقی رایگان - سوزاندن سیم کارت

سلام. سیم کارت من به اسم شخصی هست که فوت شده و سیم کارت چند وقت پیش گم شده. با یکی از فرزندان فرد فوت شده با وکالت کاری و انحصار وراثت، برای سوازاندن سیم کارت و دریافت سیم کارت جدید رفتیم مخابرات. کارمند وکالت را کامل خواند و گفت اسمی از امور سیم کارت داخل وکالت نامه نیست و نمیشه.
حرفش درست هست یا خیر؟
اگر مخابرات دیگه ای برم امکان دریافت سیم کارت هست؟

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام باید موضوع سیم کارت دروکالتنامه تصریح می شد حالا لازم است برای سیم کار توکالتنامه ی مجدد تنظیم شود موفق باشید