مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند

با سلام. خانم بنده بعد از ضرب و شتم کودک، وی را رها نمود. بنده از وی شکایت کودک آزاری کردم و دادگاه کیفری رای به نام بنده دادند. همسرم درخواست تجدید نظر کردند بعد از مدتی دادخاست حضانت دادم. ولی خانم بنده دادگاه خانواده را فریب داد و گفتن که رای بدوی بوده و کودک از دوچرخه افتاده است. رای به نفع وی صادر شد. بنده درخواست تجدید نظر دادم ولی چون رای نهایی نداشتم، رای دادگاه تجدید نظر هم به نفع خانم شد. بعد از مدتی رای تجدید نظر دادگاه کودک آزاری خانم تایید شد و بنده دوباره به شعبه رفتم تا با حکم تایید شده کودک آزاری، حضانت بچه را بگیرم. ولی متاسفانه بیمار شدم و بستری شدم و نتوانستم در جلسه دادگاه شرکت کنم. دادگاه تجدید نظر هم چون نرفتم، به نفع خانم رای دادند. اعتراض بعدی بنده حتی با مدارک پزشکی برای غیبت موجه ام هم به جایی نرسید و پرونده بسته شد. حال سوالم این است که با داشتن حکم کیفری کودک آزاری، خانم که حتی مورد تایید دادگاه تجدید نظر هم رسیده است، آیا نمیتوانم حضانت کودک را از خانم بگیرم؟

پاسخ ها :

عنایت الله دهاقین

عنایت الله دهاقین :

باسلام دوباره میتوانیدبراساس رای قطعی کیفری دادخواست حضانت راتقدیم کنید ورسیدگی میشود

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام یا اعاده دادرسی ویا اقدام مجدد کنید موفق باشید