مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حضانت فرزند بعد از 7 سال

خانم من یک سال که قهر کرده رفته خانه پدرش سه تا بچه هم دارم که حضانت دوتا از آن ها بامن است ولی یکی از آنها چند روزی است که وارد 7سالگی شده بعد خانم هم در یک ساندویچی مشغول به کار شده نمی دانم بچه ام در وقتی که ایشون سر کارن کجا هست من باید برای حضانت چی کار بکنم که بیارمش پیش خودم در ضمن توی سند ازدواج خانم بنده نوشته که خانه دار است ممنون میشم

پاسخ ها :

محمدعلی زارع

جناب آقای محمدعلی زارع :

درود
بعد از 7 سالگی تا سن بلوغ حضانت فرزند با شماست نیازی به اقدام قضایی نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام حضانت فرزند 7 ساله با شماست با خانم نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق قانون، حضانت فرزند بعد از سن 7 سالگی با پدر است و نیازی به اقدام قضایی برای أخذ حضانت فرزند بالای 7 سال نیست.