مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری اکانت دیلیت شده در اینستاگرام

با سلام. با توجه به این که وکلای عزیز میفرمایند اکانت دیلیت شده در اینستاگرام به دلیل نبود سرورها در داخل کشور قابل پیگیری نیست؛ اما دیدم که پلیس فتا نوشتن پیگیری میشه. لطفا بفرمایید اگر جرم امنیتی نباشه در چه حد میتونن پیگیری کنن؟ چه مدتی طول میکشه؟ متشکرم.

پاسخ ها :

پیگیری اکانت دیلیت شده اینستاگرام دیلیت اکانت اینستاگرام اکانت اینستاگرام اینستاگرام پلیس فتا