مشاوره حقوقی رایگان - ادامه بیمه نیروهای مسلح

با سلام و عرض خسته نباشید. پدرم 51 ساله هستند و 8 سال سابقه بیمه نیروهای مسلح ( از سال 65 تا 73) و 29 ماه حضور در جبهه دارند و در سال 73به دلیل ترک خدمت بیش از شش ماه، از ارتش اخراج شدند. آیا میتوانیم شخصاً حق بیمه نیروهای مسلح رو پرداخت کنیم تا به 15سال سابقه برسند و شامل مستمری بگیران شویم؟

پاسخ ها :

ادامه سابقه بیمه نیروهای مسلح در صورت اخراج ادامه بیمه نیروهای مسلح پس از اخراج ادامه بیمه نیروهای مسلح بیمه نیروهای مسلح بیمه قوانین بیمه