مشاوره حقوقی رایگان - جعل امضا

با سلام. شخصی با جعل امضاء بنده به عنوان فروشنده و جعل امضاء برادرم به عنوان شاهد یک مبایعه نامه را جعل کرده است و ما شکایت کیفری جعل امضا و استفاده از سند جعلی نمودیم ولی متاسفانه بازپرس سند را برای تشخیص اصالت یا جعلی بودن امضاء ها پیش سه نفر خبره خط فرستاد که هیچ کدام از آن ها کارشناس رسمی دادگستری نبودند و به درخواست ما ترتیب اثر نداد و به پیش هیات 5 نفره یا بیشتر کارشناسان رسمی دادگستری نفرستاد و حکم منع تعقیب صادر کرد و در دادگاه کیفری هم تایید شد. آیا راه دیگر برای اثبات جعلی بودن آن وجود دارد؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
این موضوع یکمقدار عجیب است چرا که کارشناسان محترم تشخیص خط و امضاء به تعداد کافی وجود دارند و بنده تا به حال ندیدم که دادگاه به غیر کارشناس ارجاع دهد.
در واقع شما در دو مرحله کارشناسی محکوم شدید لذا انتظاری بیش از حکمی که صادر شده نباید داشت.