مشاوره حقوقی رایگان - معافیت سربازی

با سلام. بنده در شش سالگی بیضه سمت راستم رو به دلیل عدم نزول، عمل کردن و برداشتن. واریکوسل بیضه چپ هم دارم
در حین خدمت واریکوسل من عود کرده و به آزو اسپرم (عقیم شدگی) دچار شدم در صورتی که آزمایش های قبل عمل نشون میده من مشکل آزو اسپرم نداشتم.
سرباز سپاه پاسداران هستم. آیا امکان رای معافیت وجود داره؟ کمیسیون قبل خدمت رای به معافیت از رزم دادند.
من ساکن مشهد هستم و گفتند برای معافیت دائم پرونده ها باید ارسال بشوند تهران و از اون جا پیگیری کنید ما در مشهد نهایتا می توانیم شما را معاف از رزم کنیم. آیا این گفته درست است؟

پاسخ ها :

امین عادل احمدیان

امین عادل احمدیان :

استان :

درود بر شما.
شما به نظر کمیسیون پزشکی مشهد اعتراض کرده‌اید برای همین اعتراض در تهران مطرح می‌شود.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله معاف دائم نمیشوید اما معاف از رزم هم خوب است چون الان در حال رزم که نیستیم در زمان رزم همه را میبرند