مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری پرونده سرقت گوشی

با سلام
درتاریخ 97/3/17 گوشی بنده به مدل آیفون 6s 128g سرقت شده و پس از پیگیری قضایی و ردیابی مخابرات فرد متهم پیدا و به کلانتری احضار شد. و بدلیل خسارت وارده در کلانتری درخواست خرید گوشی نو و یا دادن هزینه به روز گوشی شدم و پس از وقت مشخص شده و پرداخت نکردن خسارت بنده پرونده از طریق دادگاه پیگیری شد و یکبار وقت نظارت برای تاریخ 97/5/24 صادر شد و مجدد در تاریخ 25/05/1397 وقت نظارت به لحاظ عدم وصول پاسخ استعلام از ساير مراجع تجدید و برای تاریخ 08/07/1397 تعیین گردید. آیا طولانی شدن روند این پرونده عادی است یا خیر چرا که مامور کلانتری اعلام کرده بودن که متهم در دادگاه آشنا دارد و امکانش هست به این دلیل پرونده اینقدر طول کشیده است
با تشکر

آخرین تغییر ثبت شده برای این پرونده مربوط به تاریخ 25/05/1397 ساعت 13:58 می باشد
1-پرونده مقید به وقت نظارت به تاریخ 08/07/1397 می باشد
2-پرونده کلاسه ................... ردیف فرعی 1 با علت طرح تحقيقات مقدماتي نسبت به اتهام سرقت مستوجب تعزير در دادسراي عمومي و انقلاب شهرستان يزد به تاریخ 12/04/1397 ثبت گردید و با شماره بایگانی ......... به شعبه نهم دادياري دادسراي عمومي و انقلاب شهرستان يزد ارجاع شد
3-در تاریخ 12/04/1397 وقت نظارت برای تاریخ 24/05/1397 تعیین گردید
4-دستور قضایی مبنی بر تعيين وقت نظارت در تاریخ 12/04/1397 صادر گردید
5-پرونده در تاریخ 12/04/1397 جهت انجام دستور قضایی به كلانتري 11 شهيد چمران يزد ارسال شد
6-پرونده در تاریخ 24/04/1397 از كلانتري 11 شهيد چمران يزد اعاده گردید
7-ابلاغیه شماره ......................... مورخ 26/04/1397 مربوط به خانم ف. ج در تاریخ 28/04/1397 ابلاغ و به دفتر شعبه اعاده شد
8-در تاریخ 25/05/1397 وقت نظارت به لحاظ عدم وصول پاسخ استعلام از ساير مراجع تجدید و برای تاریخ 08/07/1397 تعیین گردید

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام طبیعی است جهت اطمینان می توانید حضورا به شعبه مراجعه و اطلاع حاصل فرمایید موفق باشید