مشاوره حقوقی رایگان - چطوری میتونم یه دادخواست تجدیدنظر به کمیته هیات تشخیص بنویسم

با سلام و خسته نباشید و عرض ادب. ببخشید بنده در مورد کارکردم که برای شخصی به مدت سه سالو خورده ای میباشد به اداره کار شکایت کردم. ولی بخاطر اینکه قرارداد کتبی نداشتم. قرار تحقیق محلی گذاشتن. و چون همسایه با ایشون سابقه رفاقت و رفت امد خوانوادگی دارند. کل کارکرد من رو یک هفته الی یکماه اعلام کردن. ولی بنده از همکارای سابقم که واسه ایشون کار کردیم شاهد دارم. و پرینت بانکی که البته به حساب خانومم یا بچه هام کارت به کارت کردن. و یه موضوع دیگه این که قبل از این کارفرما من برای یکی دیگه در همین رستوران. به مدت 8ماه کار کردم. و بعد از 8ماه مغازرم به کارفرمای فعلی که من شکایت کردم تحویل دادن. ایا میشه کارفرمای قبلی برای شهادت قبول کنند. یا اینکه اصلا این مدارک که گفتم میتونه در تجدید نظر بهم کمک کنه یا ممنون میشم ازتون در حق بنده لطف کنید و راهنمایی بفرمایید تا بتونم احقاق حق کنم. با تشکر. و سپاس بی کران

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله شما باید یک لایحه بنویسید و شرح ما وقع را داخل آن قید کنید ونیاز به استشهادیه دارید