مشاوره حقوقی رایگان - بعد فوت پدرم خونوادم بدون هیچ اطلاعی تمام مراحل انحصار وراثت رو انجام دادن

سلام وقت بخیر

پدر من حدودا سه ماه پیش فوت کرد، و هیچکس از خونوادم حتی خبر فوت رو بهم ندادن و من از دیگرون شنیدم فوت کرده،
تازگی هم متوجه شدم که خواهر و برادر و مادرم بدون خبر و اطلاع بنده تمام مراحل انحصار وراثت رو انجام دادن.
1. آیا اینکار قانونی هست و من میتونم پیگیری کنم؟
2. بدون حضور و اطلا من انحصار وراثت انجام دادن یعنی ارث بین خودشون تقسیم میشه؟

_ضمنا پدرم درزمان حیات قسمتی از اموالش رو طی دستنوشتی به ما سه فرزند داد، که البته من کپی اون دستنوشت رو دارم،
همه به غیر از من اون اموال رو بنام زده و یا فروختن...
3. آیا من میتونم با این کپی دستنوشت اقدام قانونی انجام بدم و زمینی که به من داده شده رو بگیرم؟

در اخر من تلاشم برای گرفتن این قطعه زمین ذکر شده در دستنوشت و همچنین سهم بردن از ارث هست، واقعا نمیدونم چیکار باید بکنم.

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

انحصار وراثت می تواند انجام شود ولی باید آن دست نوشته پدرتان را مطالعه کنم تا راهنمایییتان کنم