مشاوره حقوقی رایگان - تمدید پروانه ساخت تجاری

سلام سال 85 پروانه ساخت تجاری دریافت نمودم ولی متاسفانه بخاطر اختلاف ملکی با همسایه مجاور و ناچارا مراجعه به مراجع قضایی که چند سال طول کشید اعتبار پروانه ساخت به اتمام رسید حالا چجوری میتونم با کمترین هزینه پروانه ساخت مذکور را تمدید نمایم

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام
درصورت عدم همکاری شهرداری ،میتوانید از طریق دیوان اقدام کنید