مشاوره حقوقی رایگان - صدور پروانه برای 57 متر تجاری

با سلام. من زمین تجاری تو محله دارم داخل شهر کوچک 57متر الان همه کاراش کردم حتی تایید نقشه از نظام مهندسی پول ناظر دادم 60درصد اجرا کردم چون دو نبش بود پارکینگ تامین کردم حالا که باید پروانه صادر کنند میگن متراژ کمه نمیدیم اینه همه خرج کردم تکلیف چیه؟ ممنون

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام باید پرونده شهرداری بررسی شود در صورتی که شهرداری یا نظام مهندسی بدون مجوز قانونی اجازه داده باشند مسئول جبران خسارت شما می باشند