مشاوره حقوقی رایگان - در مورد بستن بالکن

با سلام منزل ما یک آپارتمان 20 واحدی هست که در طبقه همکف یک اتاق 20 متری برای مدیریت و در جلوی آن یک فضای 40 متری به صورت بالکن هست که هم سقف دارد و فقط از سمت حیاط باز هست آیا برای بستن فضای بالکن با پنجره شیشه ای که کاملا با نمای ساختمان یکسان هست و همه همسایگان هم با آن موافق هستند نیاز به مجوز شهرداری هست ؟

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام طبق قانون هرگونه ساخت و سازی باید با اجازه ششهرداری باشد.

یک وکیل

با سلام؛ گر چه با توجه به رضایت کلیه مالکین و توجهاً به یکسان سازی نما و..بهتر این است مراتب به شهرداری ناحیه اعلام شود.