مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

سلام. بنده در مغازه ای مشغول کار بودم که از راههای مختلف اعم از نقدی،اینترنت بانک، کلر چک مشتری به حساب خودم مرتکب خطا شدم و مبلغ 170میلیون برداشتم و بعد از متوجه شدن صاحبکارم همه مبلغ را برگرداندم. حالا صاحبکارم شکایت کرده است. الان تکلیف من چیست و باید چه کنم تا بتوانم از حکم عمومی جرمم خلاص شوم. هنوز دادگاه تشکیل نشده ولی میدانم که جنبه عمومی دارد. لطفا راهنمایی کنید و یک وکیل نیز معرفی کنید که کاربلد باشد. منتظر جوابتون هستم. ممنون.

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

شما می توانید درخواست وکیل را در صفحه ی اول وبسایت ثبت کنید. وکلای متخصص در زمینه مورد نظر پیشنهادات خود را ارائه خواهند داد.

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

تنها ميتوانيد از طريق انكار و عدم قصد مجرمانه اين عمل را كرده ايد و با وكيل خبره تماس بگيريد شماره وكيل ٠٩١٣٣٢٦٤٤٨٧ اقاي قريشي