مشاوره حقوقی رایگان - ظهرنویسی پشت چک

یک چک دارم که برای تاریخ 13990706
20 روز بعد برگشت زدم چک شهرستانه تا چه تاریخی میتونم علیه ظهرنویسان یا کسانی که ضمانت کردند شکایت کنم و شکایت کیفری باید باشه یا حقوقی

پاسخ ها :

علی سهراب زاده

جناب آقای علی سهراب زاده :

در صورت دارا بودن شرایط از قبیل اینکه بعنوان تضمین صادر نشده باشد و یا سفید امضا نبوده باشد و یا وعده دار نبوده باشد میتوانید تنها علیه صادر کننده طرح شکایت کیفری نمایید و از تاریخ سررسید تا شش ماه پس از آن تاریخ ایرادی ندارد که گواهی عدم پرداخت صادر شده است و پس از تاریخ گواهی عدم پرداخت شش ماه هم بری طرح شکایت کیفری فرصت دارید، اما دعوای حقوقی میتوانید علیه صادر کننده و ظهر نویس و ضامن مطرح نمایید ، همچنین میتوانید علیه صادر کننده تنها به میزان وجه چک و نه خسارت تاخیر تادیه درخواست صدور اجراییه نمایید که سریعا صادر میشود و در اجرای احکام مدنی اموال صادرکننده را توقیف می‌نمایید