مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نکردن شارژ ساختمان

سلام ببخشید در ساختمان ما خانومی هستش که مبلغ شارژ و حتی پول اب رو هم پرداخت نمیکنه تازگیا ما دوربین گذاشتیم و حتی پول دوربین رو هم نداده .. ما هم به همین خاطر اسانسور رو کارتی کردیم و همینطور درب ورودی به همین خاطر میخواستم بدونم اگر درب ورودی اصلی ساختمان رو قفلش رو برداریم یعنی کلیدی بودنش رو برداریم خانم میتونه شکایت کنه و این کار غیر قانونیه ؟؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

بله اقدام شما ممانعت از حق میباشد .شما می‌بایست مطالبات را از طریق دادگاه درخواست دهید