مشاوره حقوقی رایگان - قطعی آب ساختمان

سلام
در تاریخ1400/09/06
در ساعت 10:30 صبح
آب مجتمع مسکونی در پرند قطع شد
گویا به دلیل بدهی و پرداخت نکردن حق آب سه واحد
و گفته شد که از طرف شرکت آب پلمپ شده که با مدیریت ساختمان هماهنگ شده بود اما به هیچ یک از ساکنین اطلاع رسانی نکردند
و ساعت 7 همان شب آب از طریق ساکنین وصل شد تا صبح روز 09/09 که دوباره گویا از طریق خود ساکنین قطع شد جهت جلسه و دوباره در ساعت 9 شب وصل شد
و سوال ؛
اینکه امکان دارد از طریق خود مدیر ساختمان برای فشار به ساکنینی که بدهی قبلی داشتن این کار صورت گرفته باشه ( اداره آب چه پلمپی روی دریچه نصب میکنه) قابل فک کردن باشه ؟ چطور میشه پیگیری کرد چون مدیر ساختمان با اکثر ساکنین تسویه حساب کرد و در مهر ماه بدون اطلاع اسباب کشی کرد و رفت و تا امروز ساختمان مدیر نداشته و اطلاعات به مدیر قبلی ارجاع داده میشده از طریق چند نفر از ساکنین

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر قطع آب ساختمان توسط مدیر صورت می‌گیرد می‌تواند از مصادیق ممانعت از حق تلقی گردد و قابل شکایت است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله مدیر ساختمان میتواند خدمات را قطع نماید و

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در ابتدا باید نسبت به موضوع که از طرف مدیر بوده یا اداره آب اطمینان حاصل کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام طبق قانون انشعاب مالکینی که شارژ نمی دهند قابل قطع کردن است