مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت شارژ و هزینه های عمومی ساختمان و تعمیرات توسط یکی از همسایه ها

بنده مدیر ساختمان 6 واحدی در سه طبقه هستم و مدت 4 سال است که یکی از همسایه ها قدرالسهم خودشان از قبوض مشترکات و هزینه های تعمیرات ساختمان را پرداخت نمیکند.به شورا دادخواست دادم پس از دو جلسه رسیدگی شورا نتوانست کاری بکند و به من پیشنهاد داد که شکایتت رو پس بگیر و از اجرای ثبت درخواست بده وگفت اگر من قرار عدم استماع صادر کنم ایشان اعتراض کرده و در تجدید نظر حکم به ضرر شما صادر میشه و دیگه نمیتونی شکایت دیگری بکنی و من این کارو کردم .حال چطور میتونم از اجراییات اقدام کنم و خسارت دادرسی و تاخیر تادیه تکلیفش چی میشه.آیا میتونم مستقیما از دادگاه حقوقی شکایت کنم. مبلغ بدهی ایشون بالغ بر 6 میلیون تومان است

پاسخ ها :

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

طبق ماده 10 قانون تملک آپارتمان ها عمل کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید ابتدا اظهارنامه رسمی با مهلت 10 روزه به ایشان ابلاغ تا هزینه‌ها دریافت گردد در صورت عدم پرداخت از خدمات انشعابات می‌تواند ایشان را محروم نماید و در نهایت از طریق مراجع ذیصلاح اصول مطالبات خود را درخواست نمایید