مشاوره حقوقی رایگان - جنسی را امانت به همکارم داده ام حالا پس نمی دهد

سلام وقتتون بخیر ، من سال گذشته یک دستگاه ضبط صوت به همکارم به صورت امانی دادم تا زمانی که خودشون ضبط صوت بخرن و ضبط بنده رو پس بدن ، ضبط رو به همراه جعبش به ایشون تحویل دادم که چند تا شاهدم اونجا حضور داشتن ، حالا بعد از یکسال میگن که ضبط رو نمیدم جعبش رو هم دارم هیچ کاری نمی تونید بکنید ، و متاسفانه با این شرایط اقتصادی اون ضبط قیمتش چند برابر شده ، آیا راهی هست که بتونم شکایت کنم و مالم رو پس بگیرم ؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام بدوا اظهارنامه ای مبنی بر استردادمال امانی از طریق دفاتر خدمات قضایی برای ایشان ارسال نمایید