مشاوره حقوقی رایگان - اشتغال بکار بازنشسته

سلام بازنشسته هستم در شرکت قبلیم به عنوان مشاور و شغلی غیر از شغل قبلیم مشغول بکار شدم اما بازرس بیمه امده و میگه شما در شرکت فعلی نمی توانید کار کنید و من اطلاع میدم و مستمری را قطع می کنم از هر کی می پرسم یه جواب میدهد حتی تو سایت از رای دیوان هم گفته شده اما از شما راهنمایی می خوام

پاسخ ها :

دکتررسول    احمدي فر

جناب آقای دکتررسول    احمدي فر :

سلام
برای اشتغال بعد از بازنشستگی احتیاج به مجوز از دستگاه مربوطه دارید.