مشاوره حقوقی رایگان - پارک خودرو دیگری در پارکینگ آپارتمان

با سلام واحترام. آپارتمان ما یک پیلوت و 2 واحد هستش و در سند رسمی و صورت مجلس تفکیکی حق پارکینگ و حدودش برای 2 واحد مشخص شده است. آیا بدون رضایت بنده طبقه دوم می تواند ماشین برادرش که همسایه ی بغلی ما هست را در پارکینگ پارک نماید؟ چند بار گفته ام نتیجه نداده. چه کنم؟

پاسخ ها :

معصومه سالاروند

سرکار خانم معصومه سالاروند :

باسلام خیر بدون رضایت سایرین نمی تواند درصورتی که مصالحت آمیز حل نشد از طریق دادگاه اقدام کنید