مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل ملک خریداری شده

با سلام و احترام.
اینجانب نسبت به خرید ملکی با قرار تحویل دو ماه بعد اقدام نمودم. در زمان تحویل، ملک تکمیل نگردیده بود ( فاقد انشعابات اختصاصی گاز و برق و عدم راه اندازی و تاییدیه آسانسور ) بود. بنده نیز به دلیل عدم امکان بهره برداری و سکونت از پرداخت بخشی از باقیمانده ثمن معامله که به منظور تحویل مقرر شده بود، خودداری کردم. علی ای حال پس از مدتی نسبت به تامین دلیل نواقص گفته شده اقدام و سپس اظهارنامه ای مبنی بر آماده بودن مابقی ثمن معامله و درخواست تحویل ملک ارسال نمودم که فروشنده توجهی ننمود. در حال حاضر قصد ارسال دادخواست تحویل ملک دارم. لطفا راهنمایی بفرمایید چه مواردی مد نظر باشد که حق اینجانب تمام و کمال مورد توجه قرار بگیرد ؟ ضمنا در مبایعه نامه خسارت دیرکرد هم داریم که میخواهم بدانم همزمان با این دادخواست ارسال شود بهتر است یا جداگانه؟ سپاسگزارم

پاسخ ها :

دادخواست الزام به تحویل ملک تحویل ملک خریداری شده عدم تحویل ملک توسط فروشنده مطالبه خسارت دیرکرد تحویل ملک تحویل ملک قوانین خرید و فروش ملک