مشاوره حقوقی رایگان - خسارت ناشی از نشت لوله فاضلاب در آپارتمان

با سلام و عرض ادب خدمت استاد گرامی.
ما در واحد همکف زندگی میکنیم و سه طبقه 7 واحد هستیم. لوله فاضلاب طبقه اول که در انباری یکی از واحد هاست پوسیده شده و نشت میکنه. طبقه اول میگه این لوله همه طبقه ها هست و باید خسارت رو همگی بدیم. در صورتی که من در واحد همکف زندگی میکنم و لوله من به لوله دیگری وصل است.
ممنون میشم پاسخ بدید.

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
شما باید دادخواست تامین دلیل درشورای حل اختلاف مطرح کنید تا کارشناس رسمی بیایدو لوله هارا بررسی کندو بعد که تکلیفتان روشن شود

ابوالفضل عطاءزاده

جناب آقای ابوالفضل عطاءزاده:

باسلام، ابتدا باید موضوع کارشناسی شود و دلیل نشتی آب پیدا شود، چنانچه ایراد از اتصالات و ... ناشی از زمان ساخت و ساز باشد نیازی به پرداخت خسارت از جانب بهره بردار کننده ها (ساکنین) نیست و می توانید شکایت سازنده و ناظر و در شرایطی مالک زمین و حتی شهرداری و در شرایطی نظام مهندسی را بکنید و خسارت بگیرید
موضوع شما تخصصی و حالات متفاوتی دارد و چنانچه هزینه خسارت وارده همگفت است بهتر است وکیل اختیار کنید.