مشاوره حقوقی رایگان - خسارت ناشی از نشت لوله فاضلاب در آپارتمان

با سلام. جبران خسارت لوله فاضلابی که از طبقه بالا تا پایین کشیده شده و فاضلاب هر طبقه وارد آن میشود و در اثر نشست ساختمان در طبقه بالا ترکیده با چه کسی است؟ با مالک طبقه بالا یا این لوله جزء مشترکات ساختمان است و هزینه باید تقسیم شود؟ ممنون.

پاسخ ها :

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام در صورتیکه لوله داخل قسمتهای اختصاصی ساختمان باشد ، مرتبط با مالک اپارتمان است و اگر از لوله های اصلی قسمتهای مشاع ، بر عهده کلیه ساکنين.