مشاوره حقوقی رایگان - تخلف مدیر دفتر دادگاه

با سلام. پرونده ای داشتم و قاضی کتبی به مدیر دفتر دستور داده تا بنده به مدت دو ماه مدارک و مستندات خودم را ارائه نمایم و باید طی ابلاغیه ای به من ابلاغ میشد ولی مدیر دفتر بدون ارسال ابلاغیه و به صورت تلفنی به من چیز دیگری ابلاغ کرد و اصلا از مهلت دو ماهه چیزی نگفت و قصد داشت از من تعهد غیر قانونی بگیره. اما چون به مدیر دفتر اعتماد نداشتم رفتم نزد قاضی و متوجه دروغ مدیر دفتر شدم. قاضی هم با ایشان جر و بحث کرد ولی به مقام بالاتر اعلام نکرد. اگر نزد قاضی نرفته بودم فرصت دو ماهه از دستم میرفت و حق من تضییع میشد. مدیر دفتر میگه من تلفنی ابلاغ کردم و هیچ مدرکی نداری اثبات کنی. من دو نفر شاهد هم دارم.

پاسخ ها :

اثبات تخلف مدیر دفتر دادگاه با شهادت شهود اثبات تخلف مدیر دفتر دادگاه مدیر دفتر دادگاه شهادت شهود