مشاوره حقوقی رایگان - بیمه نیروهای مسلح برای فرزندان اخراجی بیش از 15 سال

سلام. من بیشتر از یک سال است که سه پنجم حقوق دریافت میکنم، اما به دو تا فرزندم نه دفترچه درمانی دادند نه به کارت اتکا. یک ماه پیش رفتم دفتر ساتا برای درخواست دفترچه برای دو تا فرزندم. گفتند این قانون برداشته شده و به فرزندان اخراجی دفترچه درمانی داده نمی شود. لطفا بنده راهنمایی کنید. همسرم با 17 سال خدمت از ارتش اخراج شد که بر میگردد به 20 سال پیش. اما ما تازه فهمیدیم که میتوانیم از سه پنجم حقوق استفاده کنیم و مدت یک سال و 7 ماه هست که این حقوق رو میگیرم. اما فقط خودم دفترچه دارم و دو فرزندم نداره.

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

از كارگزيني محل خدمت بپرسيد