مشاوره حقوقی رایگان - تصرف زمین توسط یکی از وراث

سلام. 6 برادر هستیم و 4 خواهر که ده سال پیش زمین هایی را که از پدرمان به ارث رسیده بود را با وساطت شورای حل اختلاف روستا بین خودمان تقسیم کردیم. اون موقع با رضایت هم زمین ها رو دقیق متراژ نکردیم. مساحت هر قطعه را حدودی نوشتیم و تقسیم کردیم در توضیح یک قطعه که به من و یکی از برادرهایم رسیده نوشته شده، از سمت شرق 27000 متر مربع سهم بنده می باشد و الباقی زمین نیز حدود 27000 متر مربع سهم برادرم می باش. بعدا که زمین را متر کردیم مساحت کل زمین نیم هکتار اضافه درآمد. البته زمین های بقیه وراث هم از مقدار نوشته شده اضافه در اومد. ما هم اون مقدار اضافه را مثل بقیه برادر ها همون ده سال پیش نصف کرده بودیم تا این که من زمینم را سه سال به همین برادرم اجاره داده بودم ولی امسال که تصمیم گرفتم خودم بکارم برادرم فقط 27000 متر را برایم باقی گذاشته و اون نیم هکتار اضافه را با زور و قلدری گندم کاشته و ادعا میکنه الباقی زمین مال من هست. البته شخمش را هم خودم زده بودم. حالا موندم چیکار کنم؟ ممنون میشم اگر راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

محمدامین عباسی

جناب آقای محمدامین عباسی :

سلام. دوست عزیز.1- باید ببینیم زمین مشاعی هست یا غیر مشاعی2_اگه غیر مشاعی هست وهرکدام سند مستقل دارید. ولی در هر ومورد شما میتونید نسبت به سهمت ن اقدام کنید. درهرصورت تماس بگیرد. بتونم مشاوره بهتری بهتون بدم