مشاوره حقوقی رایگان - خشونت و اقدام به خودکشی

درودبرشما
حدود8ساله که ازدواج کردم،خانم بنده از ابتدای آشنایی تابه هفته قبل بارها درمقابل بحث های جزیی سریع ازکوره خارج شده و خیلی سریع واکنش شدید نشان داده و حتا چندبار اقدام به خودزنی، پرتاپ از ارتفاع،خودسوزی، قرص ها خوردن،خود را جلوی ماشین انداختن، آبروریزی درخیابان بدون ترس خروج ازخانه بدون اجازه من هرزمان و به هرجابدون اطلاع، حتا شهرستان و...نموده. لازم است عرض کنم وی درخانواده ای به گفته خودشان پردعوا بزرگ شده و حتا پدرش با شکایت مادرش زندانی و مدتی هم در تیمارستان بستری بود و من بعدها متوجه جزییات شدم. الان هم هیچ ارتباطی بین پدر و فرزندانش وجود ندارد. دوبار اقدام به جدایی کردم که باوساطت اطرافیان و بیان اینکه وی صرفا تهدیدکرده و اعمالش جدی نبوده و دنبال جلب توجه بوده و قول اصلاح شدنش مراجعت نمودم. و اکنون یک دختر سه ساله داریم و بعد از آخرین حرکات مشابه، من از خانه خارج شدم که حدود یک هفته است و طی سه روز آینده برای طلاق اقدام میکنم. همچنین چندسال قبل درحضور وکیل مهریه خود راهم برای جبران خطاهایش بخشید و نوشت و امضاکرد درحالت عادی خوب است اما با کوچکترین مشکل عصبانی شده و درادامه اگر من کوتاه نیایم قطعا به مراحل بالا میرسد.حال سوالم این است بااین شرایط روندطلاق چگونه خواهد بود؟آیا میتوانم قبل ایجاد دردسرهای جدید توسط این خانم سریعا طلاقش دهم؟ و چه مدت طول خواهد کشید؟و سوال آخر تکلیف بچه مان چه میشود؟
باسپاس فراوان

پاسخ ها :

بهشاد  بهپوری

جناب آقای بهشاد بهپوری:

سلام
روند طلاق و مدت ان بستگي به شرايط داره و اگر خانم شما بخواهد در تمام مراحل حضور داشته باشه و به احكام دادگاهها اعتراض بزنه خب يقينا زمان زيادي بايد صرف دادگاه بشه و قابل پيش بيني نيست . در خصوص بچه هم هر چند قانون مشخص كرده كه حضانت فرزند تا ٧ سالگي با مادر هست ولي اين حكم قانونگذار در شرايطي قابل تغيير است و شما بايد در دادگاه عدم تونايي رفتاري و روحي و رواني همسرتان را به طرق قانوني ثابت كنيد تا حضانت طفل به شما داده شود

محمد دشتبانی روزبهانی

جناب آقای محمد دشتبانی روزبهانی:

طلاق دست مرد است و هر زمان می تواند با دادن حقوق زن ، همسرش را طلاق دهد .
وقت آن به دادگاه مربوط است
بچه تا 7 سالگی با مادر است و بعد از آن با مصلحت طفل نگهداری آن واگذار می شود
مگر دادگاه دادن طفل را به مصلحت نداند

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

در صورتی که زوجین نتوانند با یکدیگر به صورت مصالحه و آرامش زندگی کنند دادگاه جواز متارکه خواهد داد هرچند بر اساس قانون مرد می تواند همسر خود را طلاق دهد در هر صورت
اما باید تکلیف حقوق حقه زن من جمله مهریه, اجرت المثل ایام زوجیت و ... مشخص شود
در خصوص طفل در صورت وجود شرایط قانونی و تعادل رفتار مادر تا هفت سالگی حضانت با ایشان و بعد از آن با پدر است اما اگر دادگاه تعادل روحی و روانی مادر را تایید نکرد در هر صورت حضانت با پدر خواهد بود .
نفقه فرزند نیز در هر صورت بر عهده پدر خواهد بود چه حضانت با مادر باشد چه با پدر

یک وکیل

مطابق قوانین ایران هر مردی می تواند در هر زمان از دادکاه تقاضای طلاق نماید.و در صورت اثبات سوء رفتار زوجه اایشان نمی توانند تقاضای پرداخت اجرت المثل ایام زناشویی نمایند.
حضانت فرزند تا 7 سال به عهده مادر است اما در صورت اثبات اعمال فوق از سوی شما ، می توانید حضانت فرزندتان را به عهده بگیرید.