مشاوره حقوقی رایگان - صلح نامه

سلام. پدر من سال 79 ملکی را به شخصی فروخته و در سال 83 خریدار به پدرم برای انتقال اسناد مراجعه کرد. پدر گفتند به شرطی انتقال میدم که قطعه زمین که از جایی دیگر از خریدار طلب داشته را خریدار بده. خریدار طی یک تعهد نامه عادی قبول کردند که 5 ماه بعد ملک دوم را تفکیک و حق پدرم رو بده. که اگر این کارو نکرد، معامله ملک اول فسخ بشود. پدرم ده روز بعد از امضای تعهد نامه در محضر صلح نامه رو جهت ملک اول امضا کرد و سال 87 پدر فوت شدند.خریدار الان بعد از چند سال طفره میره و به تعهد عمل نمیکنه. آیا میشه صلح رو ابطال کنم؟ ممنون.

پاسخ ها :

منوچهر سهرابی

جناب آقای منوچهر سهرابی :

با سلام بله با فورت مورث علاوه بر اموال، حقوق قراردادی وی نیز به وراث منتقل می شود

مريم عابدی

سرکار خانم مريم عابدی:

سلام.بله می شود البته باید دادخواست الزام به تعهد بدهید.در صورت تمایل با بنده تماس بگیرید.