مشاوره حقوقی رایگان - اثبات نداشتن امنیت جانی

با سلام. پدر خانواده اعتیاد دارد. ( البته ظاهرش نشون نمیده ) به نحوی تعادل روحی ندارد. همیشه داخل منزل دعوا و درگیری ایجاد میکنه و تا قبل از این که بفهمه به خاطر کتک کاری ممکن هست در صورت درخواست همسر برای طلاق به دلیل سوء رفتار و عسر و حرج مشکلی برایش پیش بیاد کتک نمیزنه.
تا این که درخواست نفقه داده شده و به خاطر این درخواست داخل منزل درگیری بین فرزند و پدر خانواده ایجاد شد که منجر به صورتجلسه در کلانتری شد. البته در معاینه دچار کشیدگی عضلات دست فرزند شده و آسیب قابل رویتی ندارد، رای پزشکی قانونی چه خواهد بود؟ آیا می توان از این طریق به اثبات نداشتن امنیت جانی فرزند و همسر در منزل رسید؟ راهی برای جدا زندگی کردن آن ها هست و میتوان با همین شرایط نفقه یا مهریه عندالمطالبه را گرفت؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با مشاور خانواده مشورت نماييد در ساير موارد نيز از پليس كمك بخواهيد