مشاوره حقوقی رایگان - تعیین مقصر تصادف

سلام.
بنده در حال گذر از چهارراه با چراغ سبز بودم که هنگام ورود به چهارراه چراغ زرد شد و من رد شدم. در وسط چهارراه چراغ قرمز شد. ماشین های سمت راست ایستاده بودند که دیدم ماشین انتهایی از همان سمت به حرکت افتاد و تقریبا در انتهای عبور از چهارراه از ناحیه وسط درب سمت شاگرد به ماشین بنده برخورد کرد.
ضمنا این ماشین پس از برخورد متواری شد. شماره پلاک هم همشهریان برداشتند. ‌کدام یک از ما مقصر است؟ چه کار باید کرد؟

پاسخ ها :

تعیین مقصر تصادف در چهارراه مقصر تصادف در چهارراه خودرو متواری در تصادف مقصر تصادف تصادف خودرو خودرو متواری