مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از مدارک

سلام من کپی شناسنامه کارت ملی مدرک تحصیلی مهندسی و مدرک نظام مهندسیم رو واسه یک آگهی تو روزنامه که کار ثبت شرکت انجام میدادند با تلگرام فرستادم گفتند امروز استعلام میگیریم که مدارکتون آزاد باشه فردا بیاید واسه قرارداد اجاره مدرک برا یک سال برای ثبت یک شرکت پیمانکاری. اما فرداش گفتند استعلام مدارکتون ایراد داشت و اینکه نمیشه از مدارکتون استفاده کنیم. الان من خیلی نگرانم که از مدارکم سوء استفاده بشه بعنوان هیئت مدیره و ... که بعدا واسم مشکل پیش بیاد. چطوری میتونم بفهمم که من به عنوان امتیاز آور یا هر مسئولیت دیگه تو شرکتی ثبت شدم؟ خیلی ممنون

پاسخ ها :

احمد نورانی

جناب آقای احمد نورانی :

با سلام
شما می توانید در مرحله اول اظهار نامه ای با این عنوان که سوءاستفاد از مدارک ارسالی به عهده مسئول شرکت می باشد را ارسال کنید با این کار در صورت سوء استفاد از مدارک، شما یک اماره جهت اثبات سوءاستفاده از مدارک در دست دارید و در مرحله دوم درصورت سوء استفاده از مدارک می توانید حسب مورد شکایتی تحت عنوان خیانت در امانت یا جعل ویا استفاده از سند مجعول تنطیم کنید
ومن الله التوفیق

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام به مشاوره همکار محترم عمل کنید ان شالله موفق میشوید