مشاوره حقوقی رایگان - ابطال وصیت نامه

سلام. پدر بزرگ بنده فوت کرده و الان فرزندان همسر دومش وصیت نامه ای آوردن که پدربزرگم همه اموال را به آنها بخشیده و فرزندان همسر اول ارثی نمی‌برند و این وصیت نامه را سه نفر به عنوان شاهد امضاء کردند این در صورتی است که سن پدربزرگم بالا بود و همچنین بیسواد بودند میخواستم بدونم آیا فرزندان همسر اول می‌توانند با قبول نکردن وصیت نامه باعث ابطال آن شوند و اگر وصیت مورد قبول باشد فقط در مورد یک سوم اموال است. با تشکر

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
وصیت نامه ای که عادی باشدباید در دادگاه تنفیذ شود مگر همه وراث انرا قبول داشته باشند
بهر حال وصیت نسبت ثلث ناذ است و بیشتر از ان مستلزم رضایت همه وراث در عیر اینصورت مابقی نسبت سهم الارث تقسیم خواهد شد

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

اولا باید وصیت نامه عادی در دادگاه حکم تنفیذ بخورد ثانیا اگر تردید دارید به اصالت امضا ویا اثر انگشت پدربزرگ ادعای تردید کنید تا کارشناس خط اصالت انرا تایید کند ثالثا وصیت درصورت تنفیذ تا ثلث اموال نافذاست