مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث

باسلام.
عموی بنده فرزندی ندارد اول خاستم بدونم بعد از مرگش ماترکش به چه کسی یا کسانی میرسد و تقسیمش به چه صورت است؟
دوما اگر وصیت کرده باشد که تمام اموالش به همسرش برسد آیا دیگه به شخص دیگری ارث تعلق نمیگیرد؟؟

پاسخ ها :

فرزانه آذربیک

سرکار خانم فرزانه آذربیک :

به وراث طبقه اول در غیر اینصورت به طبقه بعدی2وصیت تا یک سوم اموال نافذ هست

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر زن داشته باشد یک چهارم ارث می برد والباقی اموال بین برادران وخواهرانش تقسیم میشود و درمورد وصیت تا یک سوم اموالش را میتواند وصیت کند