مشاوره حقوقی رایگان - عدم اجازه پدر در ازدواج دختر غیر باکره

باسلام،
من حدودا 1 سال پیش با آقایی خودمان صیغه خواندیم و رابطه جنسی داشتیم. الان من میخوام با شخصی مسلمان در ترکیه ازدواج کنم و ایشان هم از این موضوع اطلاع دارند برای گرفتن گواهی تجرد به اجازه پدر (رضایت نامه محضری) نیاز هست. باتوجه به اینکه من باکره نیستم آیا باز هم نیازی به اجازه پدر هست ؟
چون از طریق دادگاه بخوام اقدام کنم خیلی طول میکشه.
اگر در ترکیه نکاح موقت با این فرد انجام دهیم و برگه صیغه نامه داشته باشیم و به کنسولگری ارائه دهیم آیا باز هم نیازی به اجازه پدر برای گرفتن گواهی تجرد هست ؟

با توجه به اینکه پدرم چند سال ما را ترک کرده مادرم میخواد طلاق بگیره پدرم اصلا امکان نداره رضایت بده بخصوص اگر متوجه بشه که من قبلا رابطه داشتم و باکره نیستم.
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اگر با کره نیستید نیاز به اذن پدر نیست.