مشاوره حقوقی رایگان - دیه حادثه ناشی از کار

سلام خسته نباشید همسر من سال 97 داخل شرکت از ارتفاع می افته و از ناحیه مهره کمر دچار اسیب میشه و شرکت بیمه تکمیلی بوده و ما هیچ شکایتی نکردیم تا اینکه برای کارهای بیمه امسال اقدام کردیم بیمه گفت باید از پزشک معالج نامه پایان دوره درمان بیارین که ما امسال یعنی 99/3 نامه از دکتر میگیریم و تحویل بیمه میدیم بعد چندماه بیمه مبلغ دیه برای همسر بنده میزنه و یه مبلغی هم از همون مبلغ کسر میکنن بخاطر اینکه بیمه 30درصد همسر بنده مقصر زده بود و 50 درصد شرکت حال این مبلغ دیه براساس سال 98 محاسبه شده هرچی سوالم میکنیم میگن دیه نمیشه نرخ روز باشه باید سال 98 محاسبه شود ولی برای ما جای سوال که چطور دیه به روز محاسبه نمیشود ؟ اخه چرا سال 98 در صورتی که در سال 97 اسیب دیده و دوره درمانشم سال 99 تموم شده میخواستم بدونم که ایا این محاسبه بیمه درست است یا نه من باید باز پیگیر این کار باشم اعتراض کنم؟؟

پاسخ ها :

علیرضا عطایی

علیرضا عطایی :

سلام.دیه حتما باید به نرخ روز پرداخت بشه و شرکت بیمه به جهت پرداخت کمتر به شما اینطور گفته