مشاوره حقوقی رایگان - سوالاتی پیرامون طلاق توافقی

ا سلام. من و همسرم جهت طلاق توافقی تمام مراحل مشاوره و ثبت دادخواست رو انجام دادیم. روز دوشنبه پیش رو یعنی دو روز دیگر زمان رسیدگی به پرونده در دادگاه خانواده 1 تعیین شده. چند سوال دارم:
1. من آزمایش بارداری در یک آزمایشگاه خصوصی انجام دادم آیا نتیجه برای ارائه به دادگاه کفایت می کند یا حتما باید از طریق خود شعبه برای آزمایش اقدام شود؟
2. آیا اگر حق تجدیدنظر و اعتراض رو از خود ساقط کنیم رای قطعی همان روز صادر می شود یا بایستی صبر کنیم تا از طریق ثنا ابلاغ گردد؟
3.آیا اگر در متن دادخواست خود قید کنم که در ازاء بخشش حق و حقوق مالی خود درخواست حکم طلاق را دارم باز هم حضور ایشان با داشتن حکم در دفترخانه الزامی ست؟
4.آیا دفترخانه ثبت طلاق توسط دادگاه تعیین می شود که در این صورت اگر سهیمه آن دفترخانه تمام شده باشد چه باید کرد؟

استدعا دارم سریعتر این ابهامات را برای بنده رفع نمایید. سپاس فراوان

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

لطفا از سايت وكيل درخواست نماييد