مشاوره حقوقی رایگان - جعل اثر انگشت و امضا

عرض احترام و خسته نباشید خدمت کارشناسان عزیز یه سوال داشتم خواهشن راهنمایم کنید گنگ شدم سال 87 زمینی خریدم بهمن راه اب فروختن فروشنده 1دونه قولنامه بیشتر ننوشت بعد چند وقت ازم گرفت که بره دادگاه اقدام کنه چون شخصی اومد گفت 50درصد سهم اب مال منه باید خراب کنه خلاصه این شخص 13 سال جنگید دیوار خراب کرد حالا اقدام کردم فروشنده پشت قولنامه اصلی متنی اورده که من واگذار کردم اثر انگشت و شبیه امضا منو زده ولی من انجام ندادم و از این شخص یک زمین دیگه خریداری کردم اونجا اثر انگشت زدم الان درخواست کارشناس دادم میخواستم از تجربه اساتید راهنمای بگیرم امکان دار جاعل اثر انگشت منو از اون قولنامه بیار این ور و کاغذ قولنامه اب خوردگی داره و از وسط پارگی دارد و چسب زدن خواهشا کمکم کنید

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
خیر
جاعل هرچقدر هم حرفه ای باشد نمیتواند اثرانگشت کسی را جعلی بزند .ماده523 قانون مجازات موارد جعل را مفصل شرح داده است وکارشناس براحتی متوجه جعلیت امضای منتسب بشما میشود ورای بنفع شماصادر میگردد