مشاوره حقوقی رایگان - سرانجام شکایت به سازمان بازرسی

با سلام و عرض خسته نبشید
شکایتی در سازمان بازرسی از یکی از ادارات مطرح کرده بودم. در نهایت برایم پیامک آمد که شکایت بایگانی شده!! از طرفی در خود سایت بازرسی که دیدم نوشته: در خصوص شكوائيه پرونده با كلاسه فلان شماره تشكيل شده است!
این یعنی چی؟ یعنی شکایتم رد شده؟؟
بالاخره بایگانی شده؟ یا تشکیل پرونده شده؟؟
چون در راهنمایی سایت نوشته بود گویا بایگانی شکایت با تشکیل پرونده فرق دارد!

پاسخ ها :

حسین صیاد

جناب آقای حسین صیاد :

معمولا در ادارات بایگانی به این منظور است که از در دست بررسی بودن خارج شده است