مشاوره حقوقی رایگان - درخواست سود پول

باسلام یک سال پیش برای تکمیل ساختمان مادرم مبلغ سی میلیون از خواهرم قرض گرفتم تا خانه مادر را تکمیل کنم در قبال این پول یک چک معادل سی میلیون یک ساله به خواهرم دادم خانه تکمیل شد اما متاسفانه مادر فوت کرد حالا خواهرم از ما سود پول را از میراث به جامانده از مادرم را می خواهد در صورتیکه موقع دادن پول همچین شرطی را نگذاشته بود حال سوال بنده این است ما چه کنیم ممنون و سپاسگزارم

پاسخ ها :

مهرنوش  بلنده

مهرنوش بلنده :

اگر روی چک اقدام کند،به دلیل وصف تجریدی بودن چک طبق نرخ روز و با احتساب تاخیر تادیه میبایست پول رو پرداخت کنید