مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه منزل مسکونی به دلیل عدم پرداخت ودیعه و اجاره

با سلام. منزل خود در پرند را توسط بنگاه همسایه به اجاره گذاشتم. بر اساس پیشنهاد بنگاهی قرار شد اجاره نامه ای در فرمت عادی بنگاه ها با 2 شاهد و مهر بنگاه تهیه و با مبلغ 30 تومان پیش و 1200 اجاره ایشان برای دریافت وام اقدام کند و در صورت تصویب وام اجاره نامه فعال شود که این امر در پشت اجاره نامه قید شد. کلید هم بدون رسید تحویل شده تا نسبت به نصب کولر و حفاظ اقدام شود و پول آن را مطابق فاکتور از بنده طلب کند که مدعی است تا الان 12 تومن خرج کرده ولی تا الان فاکتور نمیدهد. با گذشت زمان و مراجعه به محل دیده شد که ایشان بخشی از اثاث خود را به محل آپارتمان منتقل کرده و علت را دریافت پیش پول از صاحب خانه و پرداخت به من عنوان کرد و با گذشت یک ماه و اثاث کشی دائم و طفره رفتن از پرداخت ودیعه برای ایشان اظهار نامه فرستادم. نه تنها وقعی نگذاشته بلکه به تلفن های من هم دیگر جواب نداده و در مراجعه حضوری با وجود ـآنکه در خانه است در را باز نمیکند. با گذشت سه ماه و عدم پرداخت اجاره ماهانه الان مشورت از شورای حل اختلاف گرفتم میگه براش اظهار نامه اجور معوق بفرست و اگر نشد باید از دادگاه فسخ قرارداد را بخواهی. سوال این است با توجه به عدم پرداخت اجاره و ودیعه آیا موضوع شامل تفاسخ نمیباشد و این امر در صلاحیت شورای حل اختلاف است یا دادگاه عمومی؟

پاسخ ها :

حسین آریامتین

حسین آریامتین :

استان :

قرارداد اجاره از جمله عقود لازم است و قابل فسخ نیست مگر اینکه در قرارداد شرط فسخ پیش بینی شده باشد ، لذا موجر میتواند برای دریافت اجاره و رهن اقدام حقوقی کند و الا امکان فسخ وجود ندارد

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام
کلیه دادخواستهای تخلیه در صلاحیت شورای حل اختلاف می باشد. اما از آنجایی که در حال حاضر قرارداد به قوت خود باقیست، با ارسال اظهارنامه نسبت به پرداخت امور معوقه اقدام نمایید، در صورت عدم پرداخت ، دادخواست فسخ قرارداد را از دادگاه خواسته و نهایتا ار طریق شورا مطالعه تخلیه نمایید