مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه اپارتمان

98/6/5 واحدم رو اجاره دادم به مستاجر گفتم قصد فروش واحد رو دارم در ماده 7 اجاره نامه امده چون موجر قصد فروش واحد رو دارند پس از تاریخ فروش مستاجر سه ماه مهلت دارند واحد رو تخلیه و تحویل دهند در غیر این صورت 2ماه اجاره از مبلغ قرض الحسنه کسر و طی ده روز باید واحد رو تخلیه و تحویل دهند 98/9/3 واحد رو فروختم به مستاجر و دفتر املاک اطلاع دادم دو شاهد دارم که اطلاع دادم در همان تاریخ فروش مستاجر باید 9812/2 تخلیه میکرد به خاطر کرونا تخلیه تا 99/2/2 تمدید شو ولی مستاجر بازم خالی نکرد دیرروز براش اظهارنامه زدم و تا 99/4/30 برای اخرین بار مهلت دادم اگر خالی نکرد چه کنم

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

به استناد ماده 7 دادخواست فسخ قرارداد و تخایه بدهید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

نسبت به دادخواست تخلیه و الزام به ایفای تعهدات قراردادی مندرج در قرارداد اجاره مبنی بر تخلیه اقدام کنید

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام دادخواست فسخ قرارداد اجاره و تخلیه دهید و مطالبه مبلغ مقرره