مشاوره حقوقی رایگان - خسارت عدم انجام تعهد

باسلام مبایعه نامه ای در تاریخ 97/3/4 منعقد شده و تاریخ سند برای 97/5/20 مقرر گردیده اما در تاریخ فوق فروشنده حضور پیدا نکرد و بنده عدم حضور ایشان را گرفتم در متن قرارداد برای عدم انجام تعهد روزی 100000 تومان خسارت منظور گردیده میخواهم بدانم آیا زدن سند هم شامل این تعهدات میشود و خسارت شاملش میشود و در صورت عدم انجام تعهد من چگونه و کجا و با چه عنوانی میتوانم شکایت کنم

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شما می توانید علاوه بر الزام فروشنده به تنظیم سندرسمی ایشان را به پرداخت وجه التزام تاخیر نیز محکوم کنید

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام باستناد گواهی عدم حضور ضمن درخواست خسارت قید شده در بیعنامه الزام فروشنده به انتقال سند رسمی را از دادگاه صالح بخواهید