مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه زودتر از موعد

با سلام بنده مستاجر یک مغازه هستم که مالک آن اداره اوقاف و سرقفلی آن به شخص فروخته شده من تازه قرارداد نوشته ام ‌و صاحب مغازه در قراردادی که هیچ نسخه ای از آن را به من نداده ذکر کرده است که در صورت تخلیه باید 4 ماه ضرر و زیان به صاحب مغازه پرداخت شود بنده میخواهم مغازه را بخاطر کرونا جمع کنم آیا از نظر قانونی صاحب مغازه میتواند 4 ماه اجاره از بنده به عنوان ضرر و زیان دریافت کند؟

پاسخ ها :

خسارت تخلیه زودتر از موعد توسط مستاجر تخلیه زودتر از موعد مغازه به دلیل کرونا تخلیه زودتر از موعد مستاجر موجر مستاجر خسارت کرونا