مشاوره حقوقی رایگان - نفقه معوقه

سلام برای نفقه معوقه شکایت کردم و قاضی 12 میلیون نفقه برام برید شوهرم اعسار زد اعسارشم رد شد تجدیدنظرم باز رد اعسار و تایید کرد خواستم بدونم الان برا اجرای حکم باید پولی به حساب دادگاه بریزم؟؟

پاسخ ها :

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام خیر تقاضای اجرای حکم از دفتر دادگاه بدوی نمایید تا پرونده به اجرای احکام ارسال شود

پرسشگر :

منظورم هزینه دادرسی ونیم عشرکه ایاباید پرداخت کنم برا نفقه

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.بلی شش هزار تومان ابطال تمبر.یاالله

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام تقاضای صدور اجراییه کنید پرونده به اجرای احکام ارسال میشود اگر مالی دارد توقیف کنید و اگر مال شناسایی نشد میتوانید حکم جلب محکوم علیه را بگیرید ، درخواست صدور اجرا هزینه زیادی ندارد