مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ اختصاصی

باسلام وخسته نباشید من 3 سال پیش یه واحد اپارتمان خریداری کردم با پارکینیگ اختصاصی ولی بعد چند وقت متوجه شدم پارکینیگ درپایان کار قید شده فقط برای پارک ماشین پراید و درضمن از متراژ استاندارد کمتره و هنوز سند نزدیم الان برای ایفا گرفتن حق قانونی خودم باید چه اقدامی کنم و این مشکل برای ما سه خانواده که سه واحد 1 و2 و3 را خریداری کردیم اتفاق افتاده و مالک هنوز دو واحد برای خودش داره یعنی کلا 5 طبقه است و دو واحد در مالکیت خودش اما به ما هیچ کدوم پارکینگ قابل استفاده نمیده و ما نمیتوانیم هرسه باهم در پارکینگ ماشین پارک کنیم چون دیگه نمیشه بیرون بیایم چون از حد استاندارد کمتره

پاسخ ها :

آذرخش شهبازی

آذرخش شهبازی :

استان :

سلام حق فسخ دارید و نیز میتوانید مابه تفاوت قیمتی مطالبه کنید