مشاوره حقوقی رایگان - مستثنیات دین

سلام بنده در حال طلاق گرفتن از همسرم هستم و چون همسرم نمیتونه مبلغ مهریه رو پرداخت کنه، خونه رو توقیف کردم، از چندین وکیل پرسیدم و گفتن خونه مستثنیات دین هست و نمیتونم اونو بگیرم، اما پیش یه وکیل رفتم و ایشون گفتن اگر خونه از شان خودش بیشتر باشه میشه یک مقدار از خونه رو گرفت، حالا از یه وکیل دیگه پرسیدم و میگن باید دید در زمان خرید خونه در شأنش بوده یا نه، که در سال 84 کارگری بود با حقوق 85هزار تومن و خونه رو با فروختن طلاهای من و قسط و قرض خرید 32میلیون تومن و مقداری از قسطش رو پدرش داد، الان هم قیمت خونه یک میلیارد و 200 هست و خودش هم 2 تومن بیمه بیکاری میگیره ، همسرم بسیار معتاده و هر روز 4 ساعت مواد مصرف میکنه، چندتا عکس هم هنگام مصرف مواد ازش دارم، وزنش 40 کیلو و همه دندوناش ریخته حتی دیگه به زور راه میره و حرف میزنه، 5 سال بیکار بود و خرج خونه رو من میدادم با پول ماشینی که از بانک برنده شده بودم و گذاشته بودم سود بگیرم پول بیمه رو هم باباش میداد، الان هم سرکار میرم و بیشتر خرج خونه و خودمو و دخترمو خودم میدم، یه خونه هم توی یکی از روستاهای الموت داره که با پول دستبندم اونو خرید، در مورد جهیزیه هم میگن اگر اونها رو دور ریخته باشین چیز جدیدی جایگزین نمیشه و دیگه جهیزیه ای ندارین که بخواین ببرین، به نظر شما میتونم مقداری از خونه رو بگیرم؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام، خونه گران قیمت را توقیف کنید

ليلا  تقي زاده

ليلا تقي زاده :

بسیار متاسف شدم
یک منزل مستثنیات دین هست
اگر از طریق اداره ثبت اسناد توقیف کرده باشید می تواند رفع توقیف کند ولی اگر از طریق دادگستری توقیف شده باشد در صورت اقدام برای رفع توقیف می توانید، بحث شان و‌اینکه اگر با قیمت ان منزل بشود هم بدهی را پرداخت هم با مانده ان خانه کوچکتر را خرید مطرح کنید
اگر پول زمین را شما داده اید بتوانید ثابت کنید می توانید تقاضای وجه پرداختی را بکنید
جهیزیه اگر از بین رفته باشد دیگر چیزی نمانده که ببرید