مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

با سلام و تشکر از زحمات ارزشمند شما وکلای بزرگوار به استحضار می رساند قاضی محترم ، اعسار اینجانب را با رای به شرح زیر رد نموده است در حالی که :
1 – هیچ کدام از 4 نفر شهود معرفی شده از طرف اینجانب را به جلسه رسیدگی اعسار دعوت ننموده است .
2- به ماده 7 و بویژه به اصطلاح " تلف " استناد کرده است در حالی که من از خواهان وجهی دریافت نکرده ام بلکه ( به استناد صورتجلسه فی مابین ) چک را بابت بدهکاری شخص ثالثی به خواهان داده ام . لطفا راهنمائیم فرمائید . اجر شما با خدا

رای دادگاه :
در خصوص دادخواست خواهان ............................................. به طرفیت خوانده ............................................. به خواسته اعسار از پرداخت محکوم به ، به مبلغ 520000000 ریال موضوع دادنامه............. با توجه به اینکه خواهان با صدور چک تصاحب مال کرده است و حسب ماده 7 قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی تلف حکمی یا حقیقی مال را به اثبات نرسیده و اصل تمکن مالی در ما نحن فیه حاکم است و نوبت به استعلام موضوع ماده 100قانون بیان شده نمی رسد . مفاد شهادت شهود نیز بگونه ای نیست که اصل تمکن مالی را نقض نمای . بنابراین دادگاه دعوی خواهان را ثابت ندانسته و مستندا به ماده 3 قانون آئین دادرسی مدنی و قاعده ( الاصل دلیل حیث لا دلیه له ) حکم به بطلان دعوای اعسار خواهان به شرح فوق صادر و اعلام مینماید. حکم صادره حضوری بوده و ظرف بیست روز پس از ابلاغ قابل تجدید نظر در دادگاههای تجدید نظر استان تهران خواهد بود

پاسخ ها :

فرزانه آذربیک

سرکار خانم فرزانه آذربیک :

شما میتوانید از طریق تجدید نطرخواهی احقاق حق کنید

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. شما بايد دادخواست تجدید نظر از حکم تقدیم دارید و از ادله قوی جهت احراز ادعای خود استفاده کنید و هم چنین در دادخواست تجدید نظر به عدم دعوت شهود نیز اشاره کنید.