مشاوره حقوقی رایگان - تهمت و افترا و دزدی

سلام. بعلت نشت فاضلاب طبقه بالا تامین دلیل کرده و دادخواست خسارت دادم. کسی که از او شکایت کردم مدیر ساختمان است. ایشان وقتی دیدن که من بابت خسارت شکایت کرده ام. رفته است دادسرای از من بابت عدم پرداخت شارژ ماهیانه و خسارت سقف منزلش که ناشی از نم پشت بام و من به ایشان تهمت دزدی و هتک حرمت در حضور همسایه ها در فضای مجازی واتس اپ کرده ام البته این مواردی بوده که شکایت نامه اش نوشته است .
لازم به ذکر بنده با ایشان در خصوص عدم گزارش صورتحساب مالی و ریز هزینه ها اختلاف داریم و نامبرده مدت سه سال از 94 لغایت 96 مرتب شارژ ماهیانه از من گرفته است بخصوص که من شش ماه جلوتر هم پرداخت میکردم ولی هیچ گزارشی از هزینه های انجام داده است به هیچکدام از مالکین نداده است و حتی بعد از سه سال به اصرار همسایه جلسه گذاشته فقط شفاها اعلام کرده اینقدر پول گرفتم اینقدر هم هزینه کردم. من از طریق مشاوره با چند وکیل پیشنهاد دادن که شکایت کنم ولی من ملاحظه همسایگی ایشون کردم و طبق نامه کتبی از ایشون تقاضای صورتحساب کردم و اعلام کردم چون صورتحساب نمی دهی من هم پرداخت هزینه های مشترک گاز و... با رویت قبض فقط سهم خود را پرداخت میکنم و هزینه های دیگر با ارایه فاکتور نقدا میدهم. بهرحال من از طریق اینترنت توانستم به قبوض برق و گاز و اب دستیابی پیدا کنم و خودم صورتحساب این هزینه ها را محاسبه کردم البته صورتحسابی که تهیه کردم همانند صورتحساب مدیر قبلی ساختمان بود. اب نفری و بقیه هزینه مشترک واحدی. بهرحال من در گروه واتس ساختمان فیلمی گذاشتم که نشان میداد که اب فاضلاب از واحد ایشان به سمت منزل سرازیر است و ازش خواستم که نسبت به تعمیر واحد خود و سقف واحد من اقدام کند. ایشون هم در جواب به من گفت توهم بیا سقف خانه من که از پشت بام مشاعی است نم داده است تعمیر کن و هزینه تعمیر پشت بام که سال پیش انجام شده است را بده. کوتاه سخن کنم من هم صورتحساب های که تهیه کرده بودم (مربوط به کلیه واحدها) توی گروه گذاشتم من و یکی از واحدها تنها زندگی میکنیم و گفتم طبق محاسبات من لغایت 96حدود 600هزار تومن توی صندوق بستانکار هستم. ایشون هم در جوابم گفت که ما هم هزینه را از صندوق شارژ پرداخت کردیم و از شما پولی نگرفتیم و ما مثل تو بیکار نیستیم که حساب کتاب ادم ها رو در بیاوریم و من به یک نفر نمی تونم حساب کتاب پس بدهم
حال سوال من این ایا گذاشتن صورتحساب هزینه های مشترک که من تهیه کرده کاری که ایشون باید انجام میداد. البته این صورتحسابها از 94 لغایت 96 طبق قبوض و حتی در ان قید شده بدون احتساب هزینه شوفاژ خانه تهمت و افترا است. ایا من با اینکار ایشون رو متهم به دزدی کردم. ایا درخواست گرفتن صورت ریز سهم خود یعنی متهم کردن مدیر ساختمان به دزدی ایشان مدعی هستن من در حضور همسایگان به ایشان اتهام دزدی است پس چرا هیچ استهشادی از همسایه ها تهیه نکرده است. ضمنا از اول ابان ماه مدیریت ساختمان از ایشان گرفته شده است و در حال حاضر مدیر ساختمان نیست. و جلسه دادگاه در دی ماه میباشد

پاسخ ها :

مهدي  شمس كيا

مهدي شمس كيا :

سلام.خیر رفتار شما مصداق هیچ عمل و رفتار مجرمانه نیست